Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Webináře nabídnou novinky ze světa vzdělávání na dálku, komunikace přes Microsoft Teams či aplikaci Google pro pedagogy

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 21. 09. 2020 14:51
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

V rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) proběhnou v prvních měsících školního roku 2020/2021 odpolední webináře se zaměřením na digitální technologie ve výuce. Semináře jsou určeny pedagogům se zájmem o využívání digitálních technologií v prezenční i distanční výuce, představitelům pedagogických a vzdělávacích institucí, univerzit i odborné veřejnosti. Účast je pro přihlášené zdarma, kapacita webinářů není neomezena. Přihlašování zájemců probíhá na e-mailu jana.stefkova@kraj-lbc.cz.

Reakce na průběh vzdělávání na dálku
středa 23. 9. 2020 od 14:00 do 15:30

Ohlédnutí za průběhem online vzdělávání na jaře letošního roku, rekapitulace a přehled o tom, co je stále dostupné zdarma či za jakých podmínek. Webinář poslouží jako shrnutí dosavadních informací, které budou doplněny o aktuální tipy k tématu distančního digitálního vzdělávání a jeho nástrojů. Část webináře bude věnována aplikaci Microsotf Teams, v tomto prostředí také webinář proběhne. Více informací ZDE.  

Webináře Google Apps

středa 30. 9. 2020 od 15:00 do 16:00 a středa 14. 10. 2020 od 15:00 do 16:00

Dva na sebe navazující webináře umožní blíže se seznámit se všemi možnostmi, které Google aplikace přinášejí do prezenční výuky i do distančního vzdělávání. Probereme si ideální nastavení Učebny Google pro běžnou i distanční výuku, zadávání úkolů a vše o zpětné vazbě, online testy s automatickými odpověďmi, Google Meet a interaktivní nástěnky pro práci s žáky. Dále se seznámíme s tipy a triky, jak práci v Učebně ještě více zefektivnit, a ukážeme si také práci s rubrikami, online testy a importem hodnocení do Učebny. Oba webináře povede Radovan Jansa - Google for Education Certified Trainer, lektor, IT konzultant, pedagog. Webináře proběhnou v prostředí Google Meets.

Na Vaše doplňující otázky ke vzdělávacím aktivitám projektu KAP LK odpoví e-mailem metodička projektu Jana Štefková (jana.stefkova@kraj-lbc.cz).  

logo NAKAP

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky