Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Webinář přiblíží výuku matematiky s aplikací Techambition

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 20. 10. 2020 10:06
  • Školství

Sdílet článek

Na matematickou gramotnost se zaměří chystaný webinář s aplikací Techambition, která je  pomocníkem učitelů matematiky. Koná se V rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje neboli KAP LK  27. října od 14.00 do 15.30 a jeho účastníci se seznámí s aplikací z pozice učitelů i žáků. Součástí webináře bude mimo jiné také předávání zkušeností ze škol, na kterých se pomocí této aplikace vyučuje.

Setkáním budou provázet dva lektoři – Ing. Lucie Tichá a Ing. Jakub Stránský.  Kapacita účastníků není omezena a účast je zdarma. Registrovat se lze na e-mailové adrese marketa.lenikova@kraj-lbc.cz. Přístupové údaje spolu s dalšími pokyny obdrží zájemci e-mailem nejpozději den před konáním webináře.

Aplikace Techambition je vhodná pro všechny typy středních škol a podporuje kooperativní výuku ve třídě. Obsahuje stovky interaktivních lekcí středoškolské matematiky. Na základě práce studentů s těmito lekcemi vytváří umělá inteligence doporučení pro učitele, která jim pomohou zařadit do hodin tyto učební postupy: skupinová výuka, testování s doplňující diskuzí, převrácená třída, samostudium a výklad.

Každá lekce v sobě má několik úloh a interaktivních vizualizací, které pomáhají žákům pomoci s pochopením dané látky. Aplikace obsahuje také automatické vyhodnocení a pro učitele přehled úspěšnosti jeho žáků. Techambition nabízí široké uplatnění při distanční výuce.

KAP LK

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky