Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh EDUCA MY JOB LIBEREC 2020 bude online

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 07. 10. 2020 15:42
  • Školství

Sdílet článek

Nouzový stav a s tím související opatření znemožňují průběh řady kulturních, sportovních a společenských akcí. Výjimkou není ani tradiční veletrh EDUCA MY JOB LIBEREC 2020, jehož letošní ročník se uskuteční pouze v online prostředí, a to v prodlouženém časovém úseku od října do konce ledna 2021. V rámci prezentací bude pro jednotlivé vystavovatele připraveno několik forem zviditelnění, a nebudou tak ochuzeni o možnosti představit virtuálním návštěvníkům to, čemu se jejich firma či škola věnuje.  

„Mrzí mě, že tak oblíbená akce, jakou bezesporu veletrh EDUCA je, se letos neuskuteční v tradičním formátu. I přes všechny komplikace však vnímám přesun do virtuálního prostředí jako příležitost, jak si vyzkoušet nové a neotřelé způsoby prezentace a komunikace,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Z epidemiologických důvodů rovněž Rada Libereckého kraje na své včerejší schůzi schválila zrušení dotačního programu na podporu dopravy žáků na veletrh. Díky němu se na akci dopraví každoročně zhruba 1.600 žáků z mimolibereckých základních škol.   

Konkrétní návrh programu:

  • EDUCA online – vizitka vystavovatele

Vizitka na stránkách www.educaliberec.cz bude reprezentovat celou instituci. Kromě základních informací prozradí i něco ze zákulisí a upoutá tím pozornost návštěvníka webu. Samozřejmostí je možnost umístění promo fotografií a videí přímo do vizitky.

  • EDUCA stage

Možnost natočit si připravenou prezentaci vybraného oboru. Jedna z dalších možností, jak poutavě zaujmout budoucí zájemce.

  • EDUCA podcast

Pořadatelé položí sérii připravených otázek komunikativním zástupcům školy a vybranému žákovi. Nahraný zvukový záznam bude umístěn na vizitce a webu EDUCA. Podcasty budou k dispozici na většině streamovacích a podcastových službách.

  • EDUCA video

Video pozvánka, kterou přijede natočit tým reportérů v předem domluveném termínu. Reportáž bude umístěna do vizitky a na všechny sociální sítě veletrhu.

  • EDUCAzín

Unikátní katalog vzdělávání vydaný k příležitosti veletrhu EDUCA MYJOB Liberec bude v letošním roce poprvé nejen v tištěné, ale i online formě distribuovaný do základních škol v Libereckém kraji.

 

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky