Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Workshop plný inspirace pro učitele anglického jazyka bude hostit krajský úřad 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 03. 01. 2020 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Projekt Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) zve na setkání zaměřené na rozvoj výuky cizích jazyků. Workshop se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2020 v multimediálním sále krajského úřadu. Od 9 do 17 hodin se jej mohou zúčastnit zájemci z řad pedagogů středních a základních škol. 

Workshopem provede lektor Mgr. Bronislav Sobotka alias Broňa, nadšený učitel angličtiny z Brna. Během celého dne načerpají účastníci nové nápady na originální hry a aktivity do hodin angličtiny, získají kupu praktických aktivit, které mohou dle potřeby „vytáhnout z rukávu“.

Cílem workshopu je zážitek z nejrůznějších her a aktivit pro každou příležitost, mnohé z nich za využití moderní techniky (hlavně pak mobilních telefonů). Základní principy pro přípravu her pomohou pro uvádění vlastních originálních činností.

V nabídce jsou tzv. ready-to-use aktivity, které studenty zaručeně rozproudí, seznamovací hry, hry na zlepšení nálady či na rozmluvení a ztracení ostychu, na aktivity se zapojením videa a hudby, až po náročnější psychologické aktivity. Jedná se o komunikativní aktivity, které do sebe „vtáhnou“ samotné studenty.

Akce se uskuteční v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, v multimediálním sálu I (vchod C, 3. patro), a to od 9:00 do 17:00. Pozvánku s podrobnějšími informacemi a programem akce naleznete v příloze.

V případě zájmu můžete kontaktovat metodičku projektu: monika.pittnerova@kraj-lbc.cz, a to nejpozději do středy 15. ledna 2020. Kapacita je omezena maximálním počtem 24 účastníků.

logo horizontal color

  • Program (.pdf)
    786 kB
    03. 01. 2020 13:00

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky