Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Šest let, stovky pedagogů, desítky seminářů. Závěrečná konference Krajského akčního plánu bilancovala

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 17. 12. 2021 00:00
  • Školství

Sdílet článek

V úterý 14. 12. se v budově Krajského úřadu Libereckého kraje uskutečnila závěrečná konference projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK). Konference shrnovala 6 let realizace projektu, její součástí byly i 2 odborné přednášky.

Z důvodu protiepidemických opatření se závěrečná konference projektu uskutečnila v hybridním formátu, a to prezenční i online formou současně. Zahájil ji náměstek hejtmana pověřený vedením resortu školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Ing. Dan Ramzer, v úvodním slovu mimo jiné poděkoval účastníkům za jejich práci ve vzdělávání i ve stávajících obtížných podmínkách. Vedoucí oddělení projektů ve vzdělávání Ing. Iva Prokopová pak navázala shrnutím vývoje a přínosu projektu KAP LK a stručně informovala o navazujícím projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje II.

Aktivity projektu KAP LK shrnul realizační tým v krátké interaktivní prezentaci. Do projektu se během 6 let jeho realizace zapojilo 630 pedagogů, vznikly 2 strategické dokumenty a v rámci 5 projektových platforem se uskutečnilo 43 seminářů a konferencí. Více zajímavostí o projektu si můžete přečíst v přiložených souborech prezentace a stručného přehledu. Na projektovou část navazovaly 2 přednášky kapacit v oboru. Pozvání realizačního týmu přijali biolog, bioetik a popularizátor vědy prof. Ing. Jaroslav Petr, DrSc. z Výzkumného ústavu živočišné výroby a uznávaný psycholog a vysokoškolský pedagog PhDr. Jan Svoboda z Ostravské univerzity.

sss

  • Ohlédnutí KAP LK (.pdf)
    220 kB
    22. 12. 2021 08:57
  • Prezentace KAP LK (.pdf)
    1 MB
    22. 12. 2021 08:57

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky