Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přednáškový blok přinese inspiraci pro učitele biologie

23. 01. 2020

Na čtvrtek 27. února 2020 připravil Liberecký kraj pro učitele biologie a další zájemce přednáškový blok s tematikou popularizace vědy. Beseda se bude zabývat zejména vědeckou fotografií. Inspirační blok bude věnován i tomu, jak kvalitně fotit i bez drahého vybavení. Akce bude probíhat od 9:00 do 13:30 v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje ve 3. patře.

Přednáškový blok povede RNDr. Petr Jan Juračka, Ph.D., QEP, vynikající fotograf a ambasador hned několika firem zaměřujících se na fotoaparáty a příslušenství. Je držitelem několika mezinárodních fotografických cen, jeho fotografie můžete vidět na titulních stranách knih a časopisů. Dále působí jako hydrobiolog a pedagog na Přírodovědecké fakultě UK v Praze a popularizuje vědu, kde může. Přednáší na konferencích (např. TedXPrague), natočil 3 série rubriky Petrova divočina v rámci televizního magazínu Víkend a pro internetovou televizi Mall.tv 22-dílný pořad Ze života fotografa.

Přednáškový blok se uskuteční jako 9. setkání platformy Přírodovědné a technické vzdělávání v rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) a je pro registrované zdarma. Registrace probíhá u metodičky projektu KAP LK Jany Štefkové prostřednictvím emailu jana.stefkova@kraj-lbc.cz, a to do 21. února 2020 nebo do naplnění kapacity (40 účastníků).

logolink

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226307

Zadejte text