Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj přispěje na dopravu žáků na veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Educa Expo 2022

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 09. 2022 12:19
  • Školství

Sdílet článek

Částkou čtvrt milionu korun přispěje Liberecký kraj na dopravu žáků posledních a předposledních ročníků mimolibereckých základních škol na veletrh Educa Expo 2022, který se koná ve dnech 13. – 15. 10. 2022 v Home Credit Areně Liberec.

„Veletrh Educa Expo 2022  je přínosem především pro žáky osmých a devátých tříd, kteří se rozhodují, jakou střední školu by chtěli studovat. Pestrá nabídka škol, které jsou na veletrhu k vidění jim napomůže v rozhodování. Školy zde prezentují svou činnost, náplň a obory, které žáci mohou studovat. Liberecký kraj se proto rozhodl, že opět přispěje mimolibereckým základním školám na dopravu žáků předposledních a posledních ročníků, a to částkou 250 tisíc korun, aby i oni měli možnost přehlídku středních škol zhlédnout,“ vysvětluje Dan Ramzer, náměstek hejtmana pro školství, mládež, tělovýchovu, sport a zaměstnanost.

Veškeré informace o podmínkách programu Podpora dopravy žáků na veletrh Educa Expo 2022 jsou uveřejněný na dotačním webu Libereckého kraje na odkazu: https://dotace.kraj-lbc.cz/skolstvi-a-mladez/podpora-dopravy-zaku-na-veletrh-educa-expo-2022-d454274.htm. Odkaz s podrobnými informacemi je rovněž vyvěšen na informačním a vzdělávacím portálu www.edulk.cz.

O příspěvek na dopravu mohou žádat základní školy sídlící mimo Liberec nejpozději do 14. 9. do 14 hodin (nejzazší termín pro doručení originálu žádosti prostřednictvím datové schránky nebo osobního doručení na podatelnu.) Kompletní program veletrhu Educa Expo 2022 se nalézá na webu  https://www.educaliberec.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky