Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

EDUCA WEEK byl opět rekordní

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 11. 2023 14:02
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

Jedním slovem velkolepý! Letošní EDUCA WEEK Liberec se od samotných příprav nesl v duchu nekonečna a přinesl neuvěřitelná čísla. Podívejte se s námi na zásadní součty letošního ročníku. 

Podařilo se nám překonat rekordy minulého roku a během EDUCA WEEKu se nám sešlo 32.500 návštěvníků, na veletrhu EDUCA EXPO bylo prezentováno 113 vystavovatelů a v průběhu celého týdne vzniklo nekonečno zážitků. Atmosféra byla zkrátka úžasná a my bychom vám ji rádi připomněli ve videu níže ?

Zaujala vás některá škola nebo firma na EDUCA EXPO? Rádi vám pomůžeme ji lépe poznat nebo objevit další instituce v online prostředí. Na našem webu a sociálních sítích vám budeme pravidelně přinášet novinky a inspiraci ze světa vzdělávání a trhu práce.

Nekonečné díky vám všem, kteří jste s námi na EDUCA WEEK Liberec 2023 podíleli. Byla to jízda, ze které budeme čerpat energii ještě dlouho.

Děkujeme a těšíme se na příště!

Tým EDUCA

 

Youtube video

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky