Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

1012+ přinese přednášku Moderní marketing pro živnostníky a malé firmy Libereckého kraje

Mgr. Eva Říhová

odborný zaměstnanec pro externí komunikaci

  • 05. 10. 2021 11:43
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Jste živnostník, pracujete v malé nebo střední firmě z Libereckého kraje a cítíte, že je na čase zaměřit se na komunikaci se zákazníky? Změnit nebo vylepšit přístup k těm stávajícím a zároveň přilákat nové? Chcete zaplnit mezery ve svých marketingových znalostech nebo se prostě jen dozvědět něco nového? Chcete se rozhlédnout a setkat se se stejně smýšlejícími kolegy, markeťáky nebo s univerzály, kteří ve své firmičce řeší vše A do Z? Pak přednáška Moderní marketing může být to pravé pro vás. Přijďte 12. října od 13.00 hodin do Lipo.Ink - Libereckého podnikatelského inkubátoru.

 

Kurz Milana Formánka (exRed Bull & Zaraguza) a Czechitas se v Liberci koná pod hlavičkou regionální inovační značky 1012+ v prostorách Libereckého podnikatelského inkubátoru a zároveň je zařazen do programu EDUCA WEEK. Zaměří se na tipy, jak uspět v dnešní dynamické době. Přinese výběr osvědčených nadčasových přístupů z komplexního marketingu a jejich vztah k digitalizaci. Od strategických základů a marketingového plánu k zamyšlení nad současnými trendy, komunikací, reklamou, jejich vlivem na práci, home-office a celoživotní vzdělávání v harmonii s osobním životem a zdravím.

 

Z kurzu si odnesete si pochopení posloupnosti a terminologie, nabourání stereotypů a otevření mysli. Získáte návod, jak postupovat. A pokud jej uvedete v praxi, budete úspěšnější. S pořádnou výhodou oproti konkurenci. V případě zájmu se registrujte na webu 1012plus.cz do pátku 8/10. Cena je pro vás zvýhodněná, činí 250 Kč za půldenní kurz.

 

Kurz je zařazen mezi doprovodné akce EDUCA WEEK. Jedním z hlavních cílů této akce je představení vzdělávání jako celoživotního procesu, který probíhá i za těch nejběžnějších situací a v každém věku. Program akce je zaměřený nejen na žáky hledající ideální střední školu, ale také na další věkové kategorie, celé rodiny a na uplatnění po absolvování střední nebo vysoké školy. EDUCA WEEK je novým rozšířením známého veletrhu EDUCA MYJOB Liberec.

Zdroj: Tisková zpráva 1012plus.cz

Logo

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky