Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada odsouhlasila podmínky programu na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 05. 2016 14:33
  • Školství

Sdílet článek

Podmínky a vyhlášení Dotačního programu na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže ve sportovních klubech 2016 odsouhlasila na svém úterním zasedání Rada Libereckého kraje. Mezi mladé sportovce může být rozděleno celkem 10.821.934 Kč. Z toho téměř 3 mil. Kč poskytl Libereckému kraji Český olympijský výbor formou daru určeného právě na podporu sportovních aktivit mládeže. Podmínky a vyhlášení však musí ještě odsouhlasit květnové Zastupitelstvo kraje.

Finanční prostředky budou prostřednictvím dotací poskytovány sportovnímu spolkům na podporu pravidelné sportovní činnosti dětí a mládeže. Minimální výše dotace byla stanovena na 40.000 Kč, naopak nejvyšší na 500.000 Kč.

Předpokládá se, že sběr žádostí začne 1. července 2016 a ukončen bude 15. července 2016. Veškeré informace o Dotačním programu 4.26 Podpora sportovní činnosti dětí a mládeže ve sportovních klubech 2016 jsou k dispozici na krajských webových stránkách http://skolstvi.kraj-lbc.cz/dotace-sport-a-telovychova/426-podpora-sportovni-cinnosti-deti-a-mladeze-ve-sportovnich-klubech-2016

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky