Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

První setkání platformy „Vzdělávání pro všechny“ bude na téma kompenzační pomůcky

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 03. 02. 2017 09:23
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

První setkání platformy „Vzdělávání pro všechny“, které je zaměřeno na klíčové téma Podpora inkluze, připravuje realizační tým projektu Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje (KAP LK). Zájemce zve na první setkání platformy, které se uskuteční v pondělí 27. února 2017.

Dne 27. 2. 2017 tým připravil akci s názvem „Kompenzační pomůcky v praxi“, na kterém budou účastníci moci zhlédnout jedinečnou přehlídku kompenzačních pomůcek, které dnes a denně umožňují znevýhodněným dětem, žákům a studentům plně se zapojit nejen do vzdělávání, ale i do běžných činností. Setkání se uskuteční v budově Krajského úřadu Libereckého kraje od 14 hodin.

Budete si moci nejen vyslechnout podrobné informace od zapálených lektorů, ale také si prezentované pomůcky vyzkoušet. Pozvánku s podrobnějšími informacemi a programem akce naleznete níže.

V případě Vašeho zájmu o účast na této akci mě prosím kontaktuje: jana.antosova@kraj-lbc.cz

logo platforma

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky