Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj podpoří Malevil Cup i v následujících letech

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 16. 11. 2016 14:07
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj uzavřel víceletou smlouvu o spolupráci s organizátory mezinárodního cyklistického podniku Malevil Cup. Na podporu závodu půjde z rozpočtu kraje v nadcházejících pěti letech 1.250.000 Kč, každý rok podpoří tuto cyklistickou událost částkou 250.000 Kč. 

Již 18. ročník Malevil Cup 2017 bude opět součástí nejvyšší ligy v MTB marathonech, tedy součástí UCI Mountain Bike Marathon series 2017, vypsané Světovou cyklistickou federací. Kalendář akcí pro následující období byl zveřejněn nyní u příležitosti silničního mistrovství světa v katarském Dauhá.

Termín International MTB marathonu Malevil Cup by Author je stanoven na 10. června 2017 v Jablonném pod Ještědí. Těšit se opět můžete na souboje špičkových zahraničních i domácích marathonců. Malevil Cup je ale primárně určen hlavně bikerům a bikerkám různého věku a výkonnosti  - připraveny budou trasy o čtyřech délkách v rozmezí 25 až 100 km. Závodit mohou také děti na zkrácených trasách. Celý soutěžní víkend bude probíhat bohatý doprovodný program pro všechny příznivce pohybu a zábavy. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky